Bekijk het origineel

Wandelaars kunnen er binnenkort ook terecht

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Wandelaars kunnen er binnenkort ook terecht

2 minuten leestijd

Volgens de gemeente kon het westejk deel worden vrijgegeven nadat is ebleken dat in dit deel van het park Ie vervuiling wel mee viel. De eerste leting gaf aanvankelijk aanleiding ot ongerustheid. Het met nafta verntreinigde grondwater is inmiddels ^eggezogen, dat was een eis van de inpecteur van de volksgezondheid voorlat met woningbouw kan worden be

Uit een in februari gepubliceerd rapport van de gemeentelijke afdeling hinderwet en milieuzaken bleek dat de reiniging van het sterk vervuilde oostelijke gedeelte van het Griftptirk zeker tien tot vijftien miljoen gulden gaat kosten. Er zitten stoffen als tolueen, naftaleen en benzeen in de grond, die eruit kunnen worden gehaald met de zogenaamde tlotatiemethode. hielp, werd hij drie keer in zijn been gesenoten. De man bleef zich ondanks zijn verwondingen zo agressief gedragen, dat de bemanning van de ziekenauto hem weigerde mee te nemen naar het ziekenhuis.

Daarop is hij met een politieauto naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Ook de 18-jarige gewonde jongen is daar opgenomen

Een politie-onderzoek wees uit dat de man die naast de bar in Kapelle woonde, altijd erg veel geluids- en andere hinder ondervond van de barbezoekera. Zaterdagavond had hij zich eerst uitgebreid moed ingedronken voor hij wraak nam. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 13 april 1981

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Wandelaars kunnen er binnenkort ook terecht

Bekijk de hele uitgave van maandag 13 april 1981

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken