Bekijk het origineel

Vlooienmarkt in Den Haag gaat door

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Vlooienmarkt in Den Haag gaat door

1 minuut leestijd

DEN HAAG — B en w van Den Haag hebben bepaald, dat de Haagse vlooienmarkten — op 2 en 16 mei en waarschijnlijk op nog enkele nader vast te stellen data — in de Houtrusthallen normaal doorgang kunnen vinden, mits de organisatie garanties geeft dat louter particulieren gebruikte en/ol gedragen goederen ter verkoop aanbieden.

Op de eerste vlooienmarkt op 18 april kwamen handelaren in aktie en blokkeerden enkele uren de ingang van de Houtrust. Na een inspectie van de bijna 250 deelnemers bleken zich toch 22 handelaren een plaatsje te hebben verworven. Zij werden verwijderd, waarna de markt kon doorgaan. Circa 12.000 bezoekers kwamen die dag een kijkje nemen.

Organisator Frans Senf heeft b en w van Den Haag toegezegd zoveel mogelijk aan de wensen van de gemeente te zullen voldoen. Alle ingeschrevenen voor de markten op 2 en 16 mei zullen een verklaring moeten ondertekenen, waarin zij verklaren als particulier deel te nemen en geen bedrijfsmatige handel voeren. Volgens Senf past een vlooienmarkt zeer goed in de tijd van zuinig omspringen met de huishoudprotemonnee en bovendien trekt zo'n evenement veel toeristen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 mei 1981

Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's

Vlooienmarkt in Den Haag gaat door

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 mei 1981

Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's

PDF Bekijken