Bekijk het origineel

Commissaris in Bergambacht

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Commissaris in Bergambacht

1 minuut leestijd

BERGAMBACHT — De Commissaris der Koningin in Zuid-Holland, mr. M. Vrolijk, heeft maandag een werkbezoek aan Bergambacht en Ammerstol gebracht. Hij werd hierbij vergezeld door zijn echtgenote en de chef van het kabinet.

Het gezelschap werd in de morgen in Ammerstol ontvangen door b en w, waarna een gesprek ten gemeentehuize en een bezoek aan AVA meubelfabriek volgde.

De dames van de commissaris, de burgemeester, de wethouders en de secretaris bezochten ondertussen de keuken van het bejaardencomplex Bloemengaarde en de gemeentelijke openbare bibliotheek in Bergambacht. Nadat het gezelschap zich weer bij elkaar had gevoegd en ook de Bergambachtse wethouder Oskam met zijn echtgenote was gearriveerd, werd in het ontmoetingscentrum „De Waard" de lunch gebruikt. In de middag volgde er een gesprek met b en w van Bergambacht en ook een bezoek aan de bibliotheek, terwijl de dames de kaasboerderij annex manege „De Driesprong" bezochten.

Hierna volgde voor allen een bezoek aan de Haagse duinwaterleiding.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 2 november 1982

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Commissaris in Bergambacht

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 2 november 1982

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken