Bekijk het origineel

LE AO in Veenendaal

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

LE AO in Veenendaal

1 minuut leestijd

VEENENDAAL — Met ingang van het nieuwe cursusjaar heeft ook Veenendaal een afdeling Lager Economisch en Administratief Onderwijs. Door deze uitbreiding is voor de Veenendaalse scholier een onderwijsmogfelijkheid geschapen, die tot nu toe slechts buiten Veenendaal te vinden was.

De LEAO wordt een afdeling van de Christelijke Scholengemeenschap De Wijken, een vcxartzetting van de scholen De Veimen (Stationssingel) en De Noordster (Zoete Inval).

De scholengemeenschap De Wijken kent dan de afdelingen LHNO en IHNO (= Lager en Individueel Huishoud- en Nijverheidsonderwijs), LEAO en Kv/Jv Kinder-ZJeugdverzorging). De afdeling LEAO start met het Ie, 2e en 3e leerjaar. Het onderwijs aan de afdeling LEAO zal, evenals dat aan de afdeling LHNO. l)estaan uit een tweejarige algemene onderbouw en een tweejarige Iwvenbouw, die aansltiit op een vervolgopleiding of een Ijeroep in de administratieve sector of detailhandel.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 17 maart 1983

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

LE AO in Veenendaal

Bekijk de hele uitgave van donderdag 17 maart 1983

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken