Bekijk het origineel

Eigenwijs

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Eigenwijs

1 minuut leestijd

Het bedrijf en drie van de betrokken bonden - de industriebond CNV, de unie BLHP en de vereniging van hoogovenspersoneel VHHP - waren het eens over arbeidstijdverkorting, de verlaging van de VUT-leeftijd, het aannemen van 150 jongeren en de stichting van een werknemersfonds ten behoeve van de ongeveer 500 oudere werknemers die binnenkort bij Hoogovens zullen afvloeien. De industriebond FNV echter kon zich met dat laatste punt niet verenigen, zodat de partijen onverrichterzake uit elkaar zijn gegaan. nog eens een extra bijdrage te vragen voor het financieren van een sociaal plan voor de werknemers die Hoogovens zegt kwijt te moeten in verband met de overcapaciteit van het bedrijf", aldus bestuurder H. Peperkamp van de industriebond FNV. spraken echter koppelen aan de instelling van het werknemersfonds, waaruit later de WW-uitkeringen van de afvloeiende werknemers van 57,5 ; jaar en ouder zouden worden aange- : vuld. Bij de unie BLHP en de indus- i triebond CNV was donderdagavond : niemand voor commentaar te berei- i ken.

Een voorbeeld van kleinschalige I energie-opwekking is nu al te vin

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 22 april 1983

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

Eigenwijs

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 22 april 1983

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

PDF Bekijken