Bekijk het origineel

Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Sociale Zaken en Werkgelegenheid

2 minuten leestijd

Eremedaille Oranje-Nassau

(goud) P. Kastelein te Zegveld, penningmeester van de plaatselijke afdeling van de Hout- en Bouwbond CNV en plaatselijk vertegenwoordiger van het Sociaal Fonds Bouwnijverheid; J. G. de Rooij te Alphen aan den Rijn, .vertegenwoordiger in het rayonbestuur van de Hout- en Bouwbond CNV, penningmeester/plaatselijk vertegenwoordiger van het Sociaal Fonds Bouwnijverheid; H. J. Spenkelink, bedrijfsleider bij het aarmemersbedrijf annex timmerfabriek Roelofs en Haase te Rijssen. Eremedaille Oranje-Nassau

(zilver) J. C. Bos te Nisse, gem. Borsele, penningmeester van de plaatselijke afdeling en rayonbestuurslid van de Hout- en Bouwbond CNV, tevens plaatselijk vertegenwoordiger van het Sociaal Fonds Bouwnijverheid; J. Glavermans te Wijk en Aalburg, gem. Aalburg, voorz. van de afdeling Heusden van de Grafische Bond CNV tevens zitting in de CNV-districtsraad; A. van Dijk te Bunschoten, penningmeester van de plaatselijke afdeling van de Hout- en Bouwbond CNV; P. den Hollander te Serooskerke, gem. Veere, penningmeester van de plaatselijke afdeling van de Hout- en Bouwbond CNV, tevens plaatselijk vertegenwordiger van het Sociaal

(zilver) A. Aardoom te Schiedam, secretaris van de Nederlandse Vereniging voor Ex-politieke Gevangenen uit de Bezettingstijd; B. Alderieste te Hendrik-Ido-Ambaeht, voorz. van het Nederlands Hervormd Sanghcoor; H. van Beek te Amersfoort, lid/oudbestuurslid van de Christelijke Oratoriumvereniging „Soli Deo Gloria"; P. C. Broekhof te Lisse; J. van den Bunt te Westbroek; A. van Ginkel te Veenendaal, secretaris van de EHBO-vereniging afdeling Veenendaal; H. J. Hofmans te Hedel; E. Huisman te Staphorst; H. J. de Jong te Ede, voormalig apothekersassistent bij apotheek J. Giltay Verenigde Apotheken te Amsterdam; G. Mons te Harderwijk; mevr. M. van der Pot te De Lier, leidster van de vereniging „De macht van het kleine" Fonds epilepsiebestrijdingen; J. G. Randsdorp te Lisse; W. Sloof te Stolwijk, voorz. van de EHBO-vereniging afdeling Stolwijk; K. Spijkerboer te Elspeet; A. Stans te Beekbergen, magazijnmeester bij het B.J. Internaat „De Kuil"; mevr. E. B. A. den Toom te Nieuwerkerk aan den IJssel, bestuurslid Nutsbibliotheek; mevr. L. Verhoeve te Stellendam, bestuurslid van het Nederlandse Rode Kruis afdeling Stellendam; mevr. C. W. E. VermeerMouthaan te Acquoy; J. C. Vcrsluis te Meerkerk; L. Visser-te Dordrecht; P. Visser te Werkendam, voorz. van de Christelijke gemengde Zangvereniging „Soli Deo Gloria".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 29 april 1983

Reformatorisch Dagblad | 34 Pagina's

Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 29 april 1983

Reformatorisch Dagblad | 34 Pagina's

PDF Bekijken