Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Keukenprinsen

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Keukenprinsen

1 minuut leestijd Arcering uitzetten

PARIJS — De Franse gastronomie heeft binnenkort geen geheimen meer voor buitenlandse koks, die in de herfst van dit jaar leerlingen kimnen worden van een „hogeschool van de Franse keuken" („Ecole superieure de cuisine Frangaise"), bestemd voor de meesters in het vak. Het gaat om een initiatief van de Kamer van Koophandel in Parijs. Per jaar wordt een twintigtal studenten aangenomen dat al een solide culinaire ondergrond heeft en hem in Parijs wil afronden. Vooral Amerika, Mexico en Japan, maar daarnaast ook Arabische landen zoals Egypte en Syrië, dringen al lang aan op een Franse opleiding voor hun chef-koks. Tot nu toe stuurden ze stagairs naar Parijs.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van donderdag 16 juni 1983

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Keukenprinsen

Bekijk de hele uitgave van donderdag 16 juni 1983

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's