Bekijk het origineel

Boomkwekerij-expositie in beuxshal te Boskoop

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Boomkwekerij-expositie in beuxshal te Boskoop

Vraag VRIJBLIJVEND prijsopgave Tevens open dag en rondvaarten

2 minuten leestijd

CVan onze correspondent) BOSKOOP — Van 32 tot 25 september wordt in de beurshal in Boskoop de boomkwekerijtentoonstelling ,JIerfstweelde '83" gehouden. Vijfendertig boomkwekers tonen een groot assortiment gewassen zoals heesde situatie op de arbeidsmarkt voor jongeren iets verbeterd is. Dit komt onder meer, doordat een groot aantal schoolverlaters erin geslaagd is een baan te vinden. Toch blijft het totaal aantal jongere werkzoekenden naar verhouding nog zeer hoog. De positie van de vrouwen op de arbeidsmarkt is echter verder verslechterd.

Ook bij de minderheden is de situatie ten opzichte van vorig jaar veranderd. Het werkloosheidspercentage bij mensen uit Suriname en de Nederlandse Antillen is gedaald. Voor personen viit de zogenoemde Wervingslanden (gastarbeiders uit onder andere Turkije, Marokko, Tunesië) is de situatie verder verslechterd. ters, coniferen en vaste planten. De nadruk ligt op nieuwe soorten en variëteiten.

De expositie wordt georganiseerd door de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen. Deze organisatie verzorgt ook de keuring van de gewassen die aan de tentoonstelling is verbonden.

„Herfstweelde '83" wordt donderdag 22 september om 14.00 uur geopend door burgemeester J. Reinders. Van 15.30 tot 22.00 uur is de deur open voor de bezoekers. Op vrijdag en zaterdag is de beurshal van 10.00 tot 22.00 uur open.

Open dag

De Boskoopse VVV organiseert de vrijdag en zaterdag rondvaarten. Aanmeldingen en inlichtingen over de afvaartijden van deze rondvaarten, die tussen 10.00 en 17.00 uur worden gehouden, zijn verkrijgbaar bij de VVV (01727 4644). Op deze twee dagen kan men, eveneens van 10.00 tot 17.00 uur kennis maken met de geschiedenis van de boomkwekerij in het Boskoops Boomkwekerij museum.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 15 september 1983

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Boomkwekerij-expositie in beuxshal te Boskoop

Bekijk de hele uitgave van donderdag 15 september 1983

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken