Bekijk het origineel

Ir. Tienstra directeur van , Jlolland Fish

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Ir. Tienstra directeur van , Jlolland Fish"

1 minuut leestijd

DEN HAAG — Onder de naam ,Jiolland Fish" is een organisatie opge• richt die tot taak heeft de export van visserijprodukten te verhogen.

Bij de nieuwe stichting zullen de produkten van alle bedrijfstakken uit de visserijsector deel' uitmaken van de exportactiviteiten. De bestuurlijke leiding komt in handen van ir. Th. J. Tienstra. Tienstra is op het ogenblik nog de hoogste ambtenaar bij de directie van de visserijen van het ministerie van Landbouw en visserij. Hij aanvaard zijn nieuwe functie onmiddellijk na zijn pensionering op 1 april. Holland Fish is de eerste organisatie in de visserij die als bundeling van verscheidene bedrijfstakken de uitvoer moet stimuleren. De stichting is opgericht door het bedrijfsleven. Het ministerie zal Holland Fish subsidiëren. Hoeveel geld de stichting krijgt is nog niet bekend. Dat hangt volgens het departement af van het bedrag dat het bedrijfsleven zelf in Holland Fish steekt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 23 januari 1984

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Ir. Tienstra directeur van , Jlolland Fish

Bekijk de hele uitgave van maandag 23 januari 1984

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken