Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

In de opleiding voor bakker is het echt bakken geblazen

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

In de opleiding voor bakker is het echt bakken geblazen

Pas na vier jaar volleerd bakker

6 minuten leestijd Arcering uitzetten

De opleiding broodbanketbakken via de weg van het leerlingwezen is gericht op de praktijk. Ook de examens zijn vaktechnisch gericht. Dat betekent dat het, naast wat vaktheorie, bakken geblazen is. Als iemand van brood- en banketprodukten houdt, loopt hem het water in de mond, als hij leest wat zoal geleerd wordt in de opleiding. Zo'n opleiding vergt wel doorzettingsvermogen, want het duurt minimaal vier jaar voor het diploma „Luxe bakkerij" is behaald en vijf jaar, als men het patroonsdiploma wil behalen.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 28 augustus 1984

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

In de opleiding voor bakker is het echt bakken geblazen

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 28 augustus 1984

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's