Bekijk het origineel

Echtvereniging

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Echtvereniging

2 minuten leestijd

Vorige week herdachten de heer en mevrouw Van Dalen, woonachtig aan de Vrijheidslaan te Brakel, het feit dat zij 60 jaar zijn getrouwd. Zij vierden dit met hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Voor de heer en mevrouw P. Sekeris en E. Sekeris-van der Wal, Zuidkade 97 te Waddinxveen, was liet vrijdag jongstleden de dag dat zij 40 jaar geleden in het huwelijk traden. De heer Sekeris, die met zijn zoon een metselbedrijf runt, is nog dagélijk op het werk te vinden.

Op 1 maart 1985 was het 25 jaar geleden dat Jan Wassenaar uit Lisse als controleur en thans keurmeester in dienst kwam bij de bloembollenkeuringsdienst. Wassenaar, een bloembollenman in hart en nieren, kreeg bij zijn indiensttreding een geheel eigen keuringsrayon toegewezen en wel Lisse en wijde omgeving, waarbij destijds ook een groot gedeelte van de Haarlemmermeer behoorde. Veel kwekers en kwekerslexporteurs heeft hij in dit rayon, mede door zijn gedegen vakkennis met raad en daad ter zijde gestaan. Ook bij de veilingen in Lisse is hij geen onbekende temeer daar hij bij deze veilingen jarenlang speciale keuringen uitvoerde en altijd betrokken is geweest bij de surpluskeuringen voor overname door het PVS (Produktschap voor Siergewassen). Ook is Wassenaar een fervent „huisbloeier" en bijna het hele jaar door kan men bolbloemen bij hem aantreffen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 9 maart 1985

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Echtvereniging

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 9 maart 1985

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken