Bekijk het origineel

RegiO'S;iifippoirs

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

RegiO'S;iifippoirs

1 minuut leestijd

AMMEBZODEN — Een uitslaande brand bij machinegroothandel Ahlmann HoUmd in het Gelderse Ammerzoden heeft gisteren voor enkele miljoenen guldens schade aangericht. De werkplaats en een deel van het magazijn van het bedrijf gingen in vlammen op. Daarbij gingen verscheidene hijskranen verloren. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De brand brak rond zeven uur door nog onbekende oorzaak uit. Volgens de politie is het vuur waarschijnlijk bij een verfspuitinstallatie ontstaan.

Van Wijnen Vastgoed BV te Dordrecht. Met deze projectontwikkelaar is de gemeente momenteel in een vergevorderd stadium van onderhandeling over de realisering van het gehele plan. helpende hand zal toesteken. Ook besloot de raad de woningbouwvereniging „Het Gezinsbelang" 4,8 miljoen gulden te lenen voor het bouwen van 43 woningwetwoningen in plan-De Bunkert waarvan de huurprijs 488 gulden gaat bedragen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 maart 1985

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

RegiO'S;iifippoirs

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 maart 1985

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken