Bekijk het origineel

Acht jaar cel in zaak-Puijmbroek

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Acht jaar cel in zaak-Puijmbroek

1 minuut leestijd

DEN BOSCH — Het gerechtshof in Den Bosch heeft de 31-jarige I. B. en dienst 26-jarige ex-vrouw E. de K. beiden veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf.

  De twee, allebei woonachtig in Amsterdam, zijn in februari dit jaar door de rechtbank in Den Bosch veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf wegens zware mishandeling van de zesjarige Thea Puijmbroek, die daardoor overleed. Ze gingen tegen dat vonnis in hoger beroep. Advocaat-generaal mr. Hulleman eiste op de zitting van 11 november bevestiging van het rechtbankvonnis.


  Thea Puijmbroek werd op maandag 27 augustus vorig jaar door een personeelslid van Holiday Inn in Eindhoven dood op de bank van een hotelkamer gevonden. Het kind was door de moeder, die na een eis van een jaar door de rechtbank werd vrijgesproken van medeplichtigheid, bij de verdachten achtergelaten. Het kind kreeg een fatale dosis cocaïne en werd seksueel misbruikt.
  De video-opnamen die daarvan werden gemaakt dienden bij de rechtbank als bewijsmateriaal. De twee zouden ook ontucht hebben gepleegd met een negenjarig kind uit Amsterdam. De officier van justitie eiste in februari twaalf jaar tegen de man. Het rechtbankvonnis tegen de vrouw was conform de eis.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 26 november 1985

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

Acht jaar cel in zaak-Puijmbroek

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 26 november 1985

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

PDF Bekijken