Bekijk het origineel

Medailles

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Medailles

2 minuten leestijd

Gistermiddag werd in het tenniscomplex „De Stoep" door burgemeester P. J. Huijbrecht van Bergambacht aan de heren Gerard Verburg en Christiaan de Bruijn resp. wonende Kadijkselaan 26c en Schoolstraat 43 te BERGAMBACHT een koninklijke onderscheiding uitgereikt. De heren Verburg en De Bruijn kregen resp. de eremedaille in brons en zilver, verbonden aan de Orde van Oranje-Nassau. De heer Verburg is op 1 oktober 1945 als timmerman in dienst getreden bij timmerfabriek „Samenwerking" B.V. Zijn 40-jarig jubileum viert hij als timmermanlmagazijnmeester. Betrokkene is geboren op 21 februari 1931. De heer De Bruijn is op 14 september 1945 eveneens als timmerman in dienst getreden bij de „Samenwerking". Zijn 40-jarig jubileum viert hij als afdelingschef van de machine-afdeling. Betrokkene is geboren op 14 februari 1923.

Deze week is aan de heer A. J. van Gameren (54) uit VLAARDINGEN de eremedaille verbonden aan de Orde van Oranje Nassau in zilver uitgereikt, ter gelegenheid van zijn 40-jarig dienstjubileum bij Van Neerbos B. V. De heer Van Gameren is voorts als sinds 1952 lid van de vrijwillige brandweer, is negen jaar penningmeester geweest van de Koninklijke Nederlandse j; Natuurhistorische Vereniging - af- " deling Waterweg-Noord en is dit nog van de Stichting Vogelasiel te Schiedam. In beide natuurorganisaties behartigt de heer Van Gameren naast de financiële zaken vooral de educatieve activiteiten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 11 januari 1986

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Medailles

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 11 januari 1986

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken