Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Van Hecke Catering: een gigant in de kantine
Gewoontegetrouw schuif ik elke dag aan tot het begeerde broodje kaas, glas melk en kop soep onder handbereik is. In mijn geval heet het hier „bedrijfsrestaurant", elders noemt men het gewoon de „kantine". In het assortiment is echter helemaal geen verschil. Zelfs de herkenbaarheid van het personeel is identiek. Welke organisatie gaat daarachter schuil?
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van dinsdag 28 januari 1986
Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van dinsdag 28 januari 1986
Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's