Bekijk het origineel

Eremedaille

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Eremedaille

1 minuut leestijd

Burgemeester D. Lodder heeft donderdagavond een koninklijke 'onderscheiding uitgereikt aan de 60-jarige chauffeur J. van Twist uit 's-Gravendeel. Hij kreeg de eremedaille in zilver, verbonden aan de orde van Oranje-Nassau opgespeld in verband met zijn 40-jarig dienstverband bij Kolen en Oliehandel Van Iperen in 's-Gravendeel. De heer Van Twist trad in dienst op 6 februari 1946 bij de firma Van Iperen als bijrijder. Korte tijd daarna werd hij chauffeur, eerst op een kolenwagen, later op een tankwagen. Deze functie oefent hij nu ook nog uit. Ook is de heer Van Twist ruim 30 jaar lid geweest van de vrijwillige brandweer in 'sGravendeel en wel van 1950 tot 1983.

De heer D. Koster van de Kooijstraat 18 in 's-Gravendeel is gisteren onderscheiden met de eremedaille in zilver in de Orde van Oranje-Nassau in verband met zijn 40-jarig dienstverband met Key en . Kramer BV te Maassluis. Dirk Koster 'trad in 1946 in dienst bij de Chemische Industrie Uithoorn (Cindu) te Dordrecht. Na de fusie tussen Cindu en Key en Kramer werd hij in 1969 overgeplaatst naar de Ruberoidfabriek te Maassluis. Vanaf 1977 is hij daar werkzaam als produktiebaas. •

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 8 februari 1986

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Eremedaille

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 8 februari 1986

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken