Bekijk het origineel

Jubilarissen '\

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Jubilarissen '\

1 minuut leestijd

De 65-jarige Jan Ottevanger '„ van de Molenviergang in ZEVEN- i HUIZEN heeft vorige week het feit gevierd dat hij veertig jaar molenaar is. Begonnen in Kinderdijk, heeft hij het grootste deel doorgebracht in Zevenhuizen. Hij beheert, evenals zijn vader en grootvader deden, de uit 1722 dar terende molen Breedveld, die enkele jaren geleden ingrijpend werd gerestaureerd. De molen aan de Mlenviergang is de enige in Nederland met betrapte bemaling die nog helemaal in functie is. In Hotel Vos werd de jubilaris een recept tie aangeboden. .

De heer A. Both, chef van deafr deling personeelszaken op het gemeentesecretarie, zal- wegeits vervroegde luttreding zijn werkzaamheden in dienst van de gemeente WADDINXVEEN, met ingang van 1 april beëindigen. Ter gelegenheid van dit afscheid is aan de heer en mevrouw Both-van 't Slot donderdag een receptie aangeboden, die druk bezocht werd. Drie jaar geleden kreeg de heer Both de gouden medaille verbonden aan de orde van Oranje-Nassau uitgereikt omdat hij toen 40 jaar in overheidsdienst werkzaam was. De scheidende jubilaris werkt sinds 15 juU I960 in Waddinxveen, waar hij in 1967 chef werd van de afdeling personeelszaken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 29 maart 1986

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Jubilarissen '\

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 29 maart 1986

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken