Bekijk het origineel

Mexicaans rundvlees

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Mexicaans rundvlees

1 minuut leestijd

600 g hachevlees, peper, zout, 50 g boter of nmargarine, 1 grote ui, 1 teentje knoflook, 100 g worteltjes, 1 laurierblad, mespunt tijm, 2 eetlepels bloem, 1 dl rode wijn, 'h dl sterke koffie.

Bestrooi het vlees met zout en peper en braad het in boter rondom bruin. Bak de gepelde en in stukjes gesneden ui, de fijngehakte knoflook en de in plakjes gesneden, schoongemaakte worteltjes even mee. Bak ook de kruiden even mee. Strooi de bloem erover, voeg de wijn, het water en de koffie toe en brenj alles al roerend aan de kook. Laat het vlees circa 2 uur met het deksel op de pan zachtjes sudderen. Roer het gerecht af en toe door. Serveer het met rijst en salade.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 13 maart 1987

Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's

Mexicaans rundvlees

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 13 maart 1987

Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's

PDF Bekijken