Bekijk het origineel

Geslaagd

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Geslaagd

1 minuut leestijd

MOSKOU - Het Russische ruimteobservatorium Kwant is met succes gekoppeld aan het ruimtestation Mir nadat twee kosmonauten tijdens een wandeling in de ruimte een mankement verholpen hadden. Door dat defect mislukten vorige week twee eerdere koppelingsmanoeuvTes. Het Sowjetpersbureau TASS meldde gisteren dat de twee kosmonauten, Joeri Romanenko en Aleksander Laweikin, tijdens hun ruimtewandeling ontdekten dat een vreemd voorwerp in het aansluitmechanisme van de Kwant belette dat het observatorium hermetisch gekoppeld werd aan de Mir. Nadat de kosmonauten de noodzakelijke werkzaamheden hadden verricht, werd vanuit het vluchtleidingscentrum op aarde de koppeling tussen de Kwant en het ruimtestation tot stand gebracht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 13 april 1987

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

Geslaagd

Bekijk de hele uitgave van maandag 13 april 1987

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

PDF Bekijken