Bekijk het origineel

Goerees

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Goerees

1 minuut leestijd

De joodse organisaties zullen de Theaterschool aan haar belofte hou""^ ^^" opvoering van het stuk af viescommissle van de Stiba, dat het te zien, zodra in de omgeving van het theater antisemitische uitingen worden waargenomen. Dit was volgens Soetendorp zaterdagavond het geval, toen er bij De Lantaren pamfletten van het evangellstenpaar Goeree met antisemitische teksten werden verspreid.

Directeur P. Sonke van de Theaterschool zei tevreden te zijn over de stuk niet antisemitisch is en zou kunnen worden opgevoerd.

Volgens Steln heeft Van der Veen alleen zijn persoonlijke mening gegeven en blijft het Stlba-bestuur van mening dat opvoering van het antijoodse stuk moet worden verboden. De Stiba heeft eerder het gemeentebestuur van Rotterdam om zo'n verbod gevraagd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 23 november 1987

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

Goerees

Bekijk de hele uitgave van maandag 23 november 1987

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

PDF Bekijken