Bekijk het origineel

io-siifippüi^s

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

io-siifippüi^s

1 minuut leestijd

MIDDELBURG - Het Rijksarchief aan de Sint Pieterstraat in Middelburg heeft een tweede studiezaal in gebruik genomen. Dit om het toenemende aantal bezoekers te kunnen herbergen. In studiezaal 2 kan men terecht voor raadpleging van de burgerlijke stand, doop-, trouw- en begraafboeken en de memoires van successie. In studiezaal 1 kan men terecht voor de raadpleging van alle overige archieven, inclusief de topografische-historisehe collecties.

MIDDELBURG - Miniatuur Walcheren aan het Molenwater in Middelburg gaat de miniatuurtjes in de tuin voortaan bouwen van polyester. Door het gebruik van deze kunststof kan het onderhoud aan de gebouwtjes verminderen. De in hout uitgevoerde miniatuurtjes vragen vrij veel onderhoud. Hef bestuur heeft zich laten informeren om de gebouwtjes in kunststof te gaan bouwen. Het is gebleken dat kunststof nauwelijks onderhoud vraagt ten opzichte van de houten miniaturen. Kunststof is zeer goed bestand tegen regen, wind en wisselende temperatuur. Boven

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 25 november 1987

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

io-siifippüi^s

Bekijk de hele uitgave van woensdag 25 november 1987

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken