Bekijk het origineel

Ogb omhoog

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Ogb omhoog

1 minuut leestijd

De RPF, SGP, VVD en de Gemeenschapspartij waren tegen de meeste belastingverhogingen. SGP en RPF waren van mening dat wanneer er zoveel uitgegeven wordt aan sport en recreatie en er zo'n laag dekkingspercentage is, het niet redelijk is het begrotingstekort dat hierdoor in deze sector ontstaat via de belastingen op alle burgers af te wentelen. „De genieter van specifieke voorziening moet maar een extra bijdrage leveren om zodoende de tekorten in deze sector gedeeltelijk goed te maken".

De onroerend-goedbelasting gaat met 2 procent omhoog. Het voorstel van het college was in eerste instantie om alle belastingen met 3 procent te verhogen. Nu bleek dat er enkele meevallers waren, stelde het college in zijn schriftelijke beantwoording de begroting bij. De rioolrechten gaan slechts met 1,5 procent omhoog.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 27 november 1987

Reformatorisch Dagblad | 30 Pagina's

Ogb omhoog

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 27 november 1987

Reformatorisch Dagblad | 30 Pagina's

PDF Bekijken