Bekijk het origineel

Limiet

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Limiet

1 minuut leestijd

Maar het belangrijkste onderdeel van de verklaring, die formeel het Acapulco Manifest voor Vrede, Ontwikkeling en Democratie werd geindustrielanden, commerciële banken noemd, was het 5'/2 bladzijden tellenen internationale kredietinstellingen de stuk over het schuldenprobleem. om de Latijnsamerikaanse landen te helpen met hun enorme schuldenprobleem. „De economische crisis in het gebied manifesteert zich in een achteruitgang van de ontwikkeling, in een gelijktijdige en aanhoudende ver„Wij hebben besloten onze onderhandelingen op de volgende richtlijnen te baseren: het zekerstellen van voldoende krediet en van geschikte voorwaarden van commerciële ban

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 30 november 1987

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

Limiet

Bekijk de hele uitgave van maandag 30 november 1987

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

PDF Bekijken