Bekijk het origineel

Mededeling

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Mededeling

1 minuut leestijd

Om met de stijgende kosten rond het uitgeven van dagbladen enigszins in de pas te blijven, heeft de Nederlandse Dagbladpers besloten om de abonnementsprijzen bij te stellen. Ook onze krant zal derhalve D.V. per 1 januari aanstaande een aanpassing in de prijs tot stand brengen. Per die datum geldt een abonnementsprijs van 72,00 gulden per kwartaal en 282,55 gulden per jaar.
Wij nemen graag aan dat de abonnees die een machtiging tot automatische afschrijving aan de girodienst hebben verstrekt, ermee akkoord gaan dat bij de eerstvolgende afschrijving de nieuwe abonnementsprijs wordt aangehouden. Degenen die een machtiging aan de bank hebben verstrekt, wordt verzocht de bank hiervan kennis te geven.
Directie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 2 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Mededeling

Bekijk de hele uitgave van woensdag 2 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken