Bekijk het origineel

Capelse Hoofdweg krijgt Central Trade Park

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Capelse Hoofdweg krijgt Central Trade Park

2 minuten leestijd

CAPELLE A/D I.ISSEL - Het succesvolle bedrijvengebied Hoofdweg in Capelle aan den IJssel krijgt een Central Trade Park. Het CTP zal bestaan uit vier kantorentorens, die in stervorm gesitueerd zullen worden en een kantorencomplex met een futuristische architectuur vormen.

Tussen de kantoorgebouwen komen decoratieve tuinen en V/aterpartijen, die op het buitenwater aansluiten. Kenmerkend voor het CTP is het multifunctionele ontwerp van de begane grond tussen de vier kantoortorens. Door overdekking en de onderlinge verbinding tussen de torens ontstaat een geheel zelfstandig gebouw dat in eerste instantie als centrale entree zal dienen.

Het CTP komt in het Hootdweggebied tegenover het internationaal georiënteerde Golden Tulip Barbizon Hotel, in de enclave tussen de A-20 en de Rotterdamse wijk Zevenkamp. Het complex is bestemd voor verhuur. De ruimten kunnen naar behoefte gehuurd worden, van minmaal 250 vierkante meter tot een complete kantoortoren van 2400 vierkante meter. Als een huurder een kantoortoren compleet huurt, kan hierin een eigen entree gebouwd worden, waardoor een geheel zelfstandig kantoorgebouw ontstaat.

De mogelijkheden van de centrale ruimte op de begane grond zijn velerlei. In overleg met de toekomstige gebruikers zal hieraan nader gestalte worden gegeven. Het Central Trade Park biedt 220 gereserveerde parkeerplaatsen direct bij het kantorencomplex.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Capelse Hoofdweg krijgt Central Trade Park

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken