Bekijk het origineel

ondernemers-in-spe

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

ondernemers-in-spe

2 minuten leestijd

WOERDEN - De Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Midden-Holland zal op maandag 14 december een informatieavond houden voor mensen die erover denken een eigen bedrijf te beginnen. De avond, die in hef Arsenaal te Woerden gehouden wordt, begint om half acht.

Dergelijke avonden blijken volgens de Kamer van Koophandel een groot nut te hebben. Velen kunnen met deze informatie hun plannen voor het starten van een eigen bedrijf verder uitwerken. Anderen zien in dat bun plan geen kans van slagen heeft, waardoor voorkomen wordt dat bedrijven al voor de start tot mislukken gedoemd zijn.

De burgemeester van Woerden, J. Bos, zal deze avond openen. Daarna volgen interviews met ondernemers die enkele jaren geleden gestart zijn. Vertegenwoordigers van het Regionaal Instituut voor het Midden- 6n Kleinbedrijf, van het Verbond van Nederlandse Ondernemingen en van de Kamer van Koophandel houden eeh inleidingen. Daarnaast zijn er diverse informatiestands aanwezig, waaronder stands van verschillende banken.

Gratis toegangsbewijzen ,zijn verkrijgbaar bij de afdeling voorlichting van het gemeentehuis te Woerden en bij de Kamer van Koophandel in Gouda.

Een creatief idee om de bereikbaarheid van de binnenstad te vergroten, is volgens drs. J. C. Brink, secretaris van de Kamer van Koophandel, om bij het station en de Haastrechtse brug elektronisch voortbewegende voertuigjes neer te zetten die de mensen naar de binnenstad zouden kunnen vervoeren. zij hun. auto buiten nen staan. Dan kunde stad laten

Overigens zal de komst van de parkeergarage in het nieuwe winkelcentrum zeer waarschijnlijk veranderingen aanbrengen in het huidige beeld.

(On)duidelijk

Ieder bedrijf dat meewerkte aan het onderzoek ontving een privó-rapport waarin de specifieke belangen van het bedrijf tot uitdrukking komen. „Dat was voor mij een van de redenen gelijk mee te doen", aldus mejuffrouw A. Bakker, eigenares van een zoetwarenspeciaalzaak aan de Lange Tiendeweg. „Reeds bij het

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

ondernemers-in-spe

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken