Bekijk het origineel

Mosterdsoep met maïs

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Mosterdsoep met maïs

1 minuut leestijd

kippebouillon, 1 bekertje crème frakhe, 2 eetlepels (Dijon) mosterd, 1 blikje mcüsy 75 g ontbijtspek, 1 eetlepel olie, zout, versgemalen witte peper, ca eetl. citroensap) 2 eetl. fijngehakt peterselie.

Breng de bouillon samen met de crème fraiche al kloppend aan de kook. Roer de mosterd erdoor. Meng de uitgelekte maïs erdoor en laat die zachtjes door en door warm worden. Snijd het ontbijtspek in kleine stukjes. Verhit de olie en vak hierin de spekjes uit. Schep de spekjes uit de pan en laat ze op keukenpapier uitlekken. Breng de soep op smaak met zout, peper en enkele druppels citroensap. Roer de peterselie erdoor en strooi er op het laatst de uitgebakken spekjes over. > G. Prinsen E. v.d. Acker K. W. Kruijswijk Bilthoven

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 4 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 30 Pagina's

Mosterdsoep met maïs

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 4 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 30 Pagina's

PDF Bekijken