Bekijk het origineel

Zeist

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Zeist

1 minuut leestijd

• AMSTERDAM - De Amsterdamse wethouder P. Jonker overweegt de invoering van een pas waarmee mensen met een laag inkomen voor minder geld gebruik kunnen maken van gemeentelijke sportvoorzicningcn. Amsterdam experimenteert volgend jaar al met een soortgelijk pasje voor het openbaar vervoer.

In plaats van gemiddeld vijftien aanvragen voor een nieuw paspoort per dag waren dat er in de afgelopen dagen in Zeist vaak meer dan honderd bij de afdeling burgerzaken van de gemeente Zeist. Deze topdrukte bezorgde veel extra werk voor de medewerkers van die afdeling. Dit komt omdat er in de media veel aandacht besteed is aan de invoering van de nieuwe fraudebestendige paspoorten perkt alcoholische dranken mogen worden geschonken. Alcoholisten hebben we al genoeg in Nederland.

Als deze avonden niet meer gehouden zouden worden, moeten ze dan ook maar naar de disco? Laten we blij zijn dat deze avonden er zijn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 5 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Zeist

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 5 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken