Bekijk het origineel

Woerdense actie voor behoud

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Woerdense actie voor behoud "Tot heil des Volks"

1 minuut leestijd

WOERDEN/AMSTERDAM Het Woerdense team "Christelijke hulp aan verslaafden" is een actie gestart voor de vereniging "Tot heil des Volks" in Amsterdam. Deze vereniging dreigt voor een deel te verdwijnen, omdat de Amsterdamse gemeenteraad het crisis-opvangcentrum volgend jaar niet meer subsidieert. Het opvangcentrum biedt hulp aan drugsverslaafden, alcoholisten en mensen met andere problemen.

Het team uit Woerden is zeer nauw betrokken bij het werk van "Tot heil des Volks". In een eind vorige week verspreide nieuwsbrief zegt het team: „Op hulpverleners, die in navolging van Jezus Christus aan radeloze mensen de helpende hand bieden, kan en mag niet bezuinigd worden". Het team wil daarom iedereen activeren om zich in te zetten voor het behoud van het crisis-opvangcentrum in Amsterdam.

In de eerste plaats roept het team op tot gebed voor de vereniging. Daarnaast start men gebedsavonden. Een eerste gebedsavond wordt op 2 december belegd in de christelijke gereformeerde kerk te Woerden. Ook start men een handtekeningenactie. Deze handtekeningen wil het team overhandigen aan minister Brinkman van WVC en aan de Amsterdamse gemeenteraad. Het team hoopt dat het initiatief uitgroeit tot een landelijke actie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 5 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Woerdense actie voor behoud

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 5 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken