Bekijk het origineel

Pasternak

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Pasternak

1 minuut leestijd

MOSKOU - De zoon van wijlen nobelprijswinnaar Boris Pasternak heeft een biografie van zijn vader geschreven die binnenkort in de Sowjet-Unie zal worden gepubliceerd. Dat heeft het officiële persbureau Tass vandaag gemeld. Jewvg^i Pasternak, die werkt aan het instituut voor wereldliteratuur in Moskou, vertelde Tass dat het 1.000 pagina's dikke boek een aantal foto's zal bevatten, alsmede brieven van Pasternak gan zijn ouders, aindere familieleden en collega-auteurs. Pasternak kreeg in 1958 de nobelprijs voor de literatuur voor zijn boek "Dokter Zhivago", dat in het westen werd gepubliceerd. In de Sowjet-Unie is het boek sindsdien verboden geweest, maar het literaire blad Novy Mir heeft aangekondigd in januari met publicatie van het boek te zullen beginnen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 5 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Pasternak

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 5 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken