Bekijk het origineel

Robijn

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Robijn

1 minuut leestijd

Het echtpaar Van Tuijl-Baijense uit Gameren herdacht donderdag dat het veertig Jaar geleden in het huwelijk trad. De heer P. van Tuijl (75) is altijd landbouwer geweest. Ook nu is hij nog als zodanig actief op het bedrijf van zijn zoon. Naast zijn dagelijkse bezigheden vervulde Van Tuijl nog enkele werkzaamheden binnen de hervormde gemeente te Gameren. Van 1954 tot en met 1975 was hij secretaris-kerkvoogd en van 1965 tot en met 1973 ouderling. Zijn 70-jarige vrouw, M. O. van Tuijl-Baijense, stond hem al die jaren ter zijde in de huishouding. Het echtpaar heeft drie kinderen en acht kleinkinderen. De hobby van Van Tuijl is orgelspelen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 12 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Robijn

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 12 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken