Bekijk het origineel

CAVDeValk betaalt contant terug aan leden

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

CAVDeValk betaalt contant terug aan leden

1 minuut leestijd

DE VALK — Tijdens haar ledenvergadering besloot CAV "De Valk en omstreken" tot contante terugbetaling van 685.467 gulden aan haar leden. In het afgelopen jaar werd een goed financieel resultaat behaald. De balanspositie werd aanzienlijk verstevigd. Daarnaast was sprake van een terugloop van 2 procent van het ledenaantal.

Voorzitter J. W. Haanschoten ging tijdens zijn openingswoord in op de huidige problematiek in de agrarische sector. Een krachtige boerenstand, bij voorkeur via het gezinsbedrijf, blijft gewenst en noodzakelijk volgens de voorzitter.

Vanwege de problematiek in de agrarische sector daalde de kilo-omzet mengvoerder met 5 procent en de geldomzet vanwege de lagere mengvoederprijs in versterkte mate. Inmiddels stijgt de omzet wel bij de Valkse coöperatie. • EDE B en W van Ede hebben nu definitief besloten een bijdrage van 7000 gulden te verstrekken in de kosten van het onderzoek naar het eco-. nomische belang van de doortrekking van de S-1 (A-30). De kosten zullen ten laste van het werkgelegcnheidsfonds komen. De kosten van het onderzoek bedragen 28.500 gulden. Het overige geld wordt bijeengebracht door de gemeente Barneveld, de provincie Gelderland en de Kamers van Koophandel en Fabrieken in Arnhem en Amersfoort.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 16 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

CAVDeValk betaalt contant terug aan leden

Bekijk de hele uitgave van woensdag 16 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken