Bekijk het origineel

Onbekend maar lekker

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Onbekend maar lekker

1 minuut leestijd

Bij de groenteman kom je soms voor verrassingen te staan. Je ziet groenten of vruchten waarvan je het bestaan niet vermoedde. En al heb je ze dan gezien, vaak heb je nog geen idee wat je ermee kunt doen. Wie toch wel eens wat meer van al dat vreemde spul wil weten, kan nu bij de groenteman het boekje "Bijzondere groenten en vruchten" aanschaffen. De uitgave is overigens niet nieuw. Het is al de vierde druk, die wel geheel herzien is. In het boekje zijn niet alleen recepten opgenomen. Van alle soorten groenten en vruchten wordt beschreven hoe ze eruit zien, hoe ze smaken, waar ze vandaan komen, wanneer ze te koop zijn en dergelijke. Ook de manter van behandelen wordt besproken. - De recepten geven een idee 'van de mogelijkheden met de soorten. Onder het kopje "mogelijkheden" staat ook nog een flink aantal tips. Al met al is de hoeveelheid informatie ruim voldoende om ideeën op te doen en uit te proberen. Een erg leuk boekje voor een klein prijsje. N.a.v. "Bijzondere groenten en vruchten", uitg. Stichting Propaganda Groente en Fruit, Den Haag, 1987, 78 pagina's, prijs 3 gulden. mR. Clerc-G.Jansen

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 34 Pagina's

Onbekend maar lekker

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 34 Pagina's

PDF Bekijken