Bekijk het origineel

moord Terneuzen in vrijheid gesteld

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

moord Terneuzen in vrijheid gesteld

Vcrdachte dubbele

1 minuut leestijd

MIDDELBURG - Op last van de rechler-commissaris bij de rechtbank in Middelburg is gisteren de 52-jarige Amsterdammer A. P. P. in vrijheid gesteld. Dat is meegedeeld door een woordvoerder van de rechtbank. De man werd op 18 december in een woning in Den Haag aangehouden, verdacht van moord op twee prostituees in Terneuzen.

In Terneuzen werden op 1 december in een pand aan de Dijkstraat twee uit de Dominicaanse Republiek afkomstige vrouwen, respectievelijk 38 en 18 jaar oud, vermoord aangetroffen. Bij de arrestatie van P. werden in woningen in Den Haag verschillende goederen in beslag genomen, die mogelijk van belang konden zijn bij het verdere onderzoek in deze dubbele moordzaak, aldus de politie. P. zou beide vrouwen gekend hebben toen ze nog werkten in de Randstad. Welke relatie daaruit is ontstaan, bleef volgens de politie nog steeds onduidelijk. De rechter-commissaris in Middelburg achtte gisteren het door de politie tot nu toe aangevoerde bewijsmateriaal tegen P. onvoldoende.

In hetzelfde pand in de Terneuzense binnenstad werd in juni van dit jaar een 23-jarige prostituee vermoord. Voor deze moord is iemand twee maanden in hechtenis gehouden en daarna wegens gebrek aan voldoende bewijs ook in vrijheid gesteld.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 30 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 56 Pagina's

moord Terneuzen in vrijheid gesteld

Bekijk de hele uitgave van woensdag 30 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 56 Pagina's

PDF Bekijken