Bekijk het origineel

Nadelig

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Nadelig

1 minuut leestijd

• ROTTERDAM - Bisschop Bar van Rotterdam is „met grote zorg vervuld" over de dreigende ontslagen bij Wilton Fijcnoord. Dit schrijft hij in een brief aan de pastores van de dekenaten Rotterdam en Schiedam, waarin hij vraagt om tijdens de kerkdiensten een van de voorbeden te bestemmen voor degenen wier baan juist in deze dagen gevaar loopt.

Het vergoedingensysteem zou volgens de raadslieden van de apothekers bijzonder nadelig voor hun cliënten kunnen zijn. Een apotheek in een wijk met jonge en dus vooral gezonde mensen bij voorbeeld heeft het abonneméntensysteem hard nodig om te kunnen bestaan. En omdat de patiënten voor elk recept moeten betalen, zullen ze hun dokters vragen meer pillen en poeders in één keer voor te schrijven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 30 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 56 Pagina's

Nadelig

Bekijk de hele uitgave van woensdag 30 december 1987

Reformatorisch Dagblad | 56 Pagina's

PDF Bekijken