Bekijk het origineel

Zoetermeer betaalt verschil bij koop

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Zoetermeer betaalt verschil bij koop "dental car"

2 minuten leestijd

ZOETERMEER - De Raadscommissie maatschappelijke dienstverlening en volksgezondheid in Zoetermeer ging gisteravond akkoord met een voorstel van B en W voor een subsidie van 16.400 gulden voor de Stichting regionale instelling jeugdtandverzorglng (RIJ). De Stichting kan dan de "dental car" overnemen van het voormalige tandverzorgingsccntrum.

De RIJ vervangt formeel per 1 januari de Stichting tot bevordering van de schooltandverzorging (STV). Deze overgang is grotendeels achter de rug, maar nu is er een conflict ontstaan over de hoogte van de overnameprijs van de "dental car" en de inventaris van het behandelcentrum. De RIJ wil niet meer dan 16.000 gulden betalen voor de tandartsauto en de inboedel van het tandverzorgingsccntrum. De STV houdt echter vast » aan de boekwaarde. Die bedraagt 32.400 gulden. Het college van B en W wil het verschil -16.400 guldennu desnoods maar bijpassen. •* Het college vindt de houding van het ziekenfonds moeilijk aanvaardbaar en met name ingegeven door eigen financiële motieven. Daarbij is onvoldoende rekening gehoude!; met het belang van de jeugdtandverzorging in het algemeen en de RIJ in het bijzonder. De commissie vindt overigens wel dat wethouder mevrouw van Leeuwen met het ziekenfonds moet gaan praten, om een mogelijke oplossing te bewerkstelligen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 15 januari 1988

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's

Zoetermeer betaalt verschil bij koop

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 15 januari 1988

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's

PDF Bekijken