Bekijk het origineel

Regio-snippers

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Regio-snippers

2 minuten leestijd

DEN HAAG - De 32-jarige man die woensdagavond dood in een cel van het politiebureau aan het Huygenspark in Den Haag werd aangetroffen, is H. P. M. Hemmer. Hij heeft de Westduitse nationaliteit. Dit heeft de politie gisteren bekendgemaakt. De man werd woensdagavond aangehouden, omdat hij zonder kaartje met de tram meereed. De rijksrecherche heeft het onderzoek naar de doodsoorzaak nog niet voltooid, aldus de politie.

ge konden zij gebruik maken van de sanitaire voorzieningen, 'l'ijdens de commissievergadering voor gemeentelijk woningbedrijf en warenmarkten werd deze week het gemis nog eens duidelijk. Als noodoplossing mogen de kooplieden in het stadhuis gebruik maken van een toilet. Het gezamenlijk aanschaffen van een toiletwagen zal dè oplossing zijn. De kosten daarvan zullen doorberekend worden in de stakosten. neuzen en Geertruidenberg (NB) zes mannen uit die streek gearresteerd die 88 inbraken en diefstallen hebben bekend. Daarbij werd voor ettelijke tonnen aan goederen en tienduizenden guldens contant geld buitgemaakt. Dit heeft de politie bekendgemaakt. De zes pleegden de misdrijven vanaf oktober vorig jaar. Daarbij maakten ze gebruik van gestolen auto's. Ze hadden het vooral gemunt op geld en luxe artikelen, zoals video's, televisies en camera's, aldus adjudant Doosje van de rijkspolitie. Een deel van de gestolen goederen en enkele auto's konden nog achterhaald worden. De politie verwacht binnenkort nog meer aanhoudingen in deze zaak te verrichten. Een van de daders, een 23-jarige Belg, zit nog vast en zal aan België worden uitgeleverd. Een andere knaap zal verder worden vervolgd wegens handel in hard drugs.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 16 januari 1988

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Regio-snippers

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 16 januari 1988

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken