Bekijk het origineel

Uitbreidingsplan voor kern Nisse

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Uitbreidingsplan voor kern Nisse

1 minuut leestijd

NISSE B en W van Borsele hebben een uitbreidingsplan ontwikkeld voor de kern Nisse, omdat de laatste gronden in het plan "Diaconielaan" dit jaar worden bebouwd.

Het uitbreidingsplan zal in twee fasen worden uitgevoerd. In de eindfase wordt het plan op twee plaatsen vanaf de Diacoiiielaan ontsloten. Voor de eerste fase -het noordelijke deel- gaat dit over een deel van het schoolterrein.

Twee aansluitingen worden noodzakelijk geacht om in geval van calamiteiten de bereikbaarheid veilig te stellen. Een ontsluiting naar de Van der Poest Clementstraat is niet mogelijk, omdat het speelterrein dan onbruikbaar wordt en omdat er dan een weg moet worden aangelegd waarlangs niet gebouwd kan worden, vanwege de aanwezigheid van een agrarisch bedrijf.

In de eerste fase van het plan gaat het om veertien woningen. Om een goede overgang te krijgen naar het aangrenzende buitengebied, zijn de vrijstaande woningen aan de rand gepland; daartegenover de woningen tot maximaal twee aaneen. Daarbij is de bestaande groenstrook achter de huidige woningen aan de Diaconielaan gehandhaafd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 16 maart 1988

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Uitbreidingsplan voor kern Nisse

Bekijk de hele uitgave van woensdag 16 maart 1988

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken