Bekijk het origineel

ALMELO

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

ALMELO

1 minuut leestijd

groep DMC en Nijverdal-Ten Cate hebben afgesprolcen dat DMC met terugwerkende kracht van 1 januari 1988 voor de helft deelneeint in de Ten Cate-dochter Atlantic Mills.

Dat heeft Nijverdal gisteren bekendgemaakt. Het doel van de samenwerking is gebruik te maken van eikaars kracht en het scheppen van mogelijkheden voor verdere internationale samenwerking.

DMC behoort met een omzet van 8 miljard frank (ƒ 2,4 miljard) tot de grootste textielondernemingen ter wereld en is de grootste producente van kledingstoffen in Europa.

Nijverdal-Ten Cate heeft begin dit jaar de Europese denim-activiteiten overgenomen van de Amerikaanse onderneming Burlington.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 20 december 1988

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

ALMELO

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 20 december 1988

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken