Bekijk het origineel

Voorlichting door Gliagg

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Voorlichting door Gliagg "De Poort"

1 minuut leestijd

MIDDELHARNIS - Voor ambtsdragers uit Gelderland en Noord- en Noord-Oost-Nederland houdt Gliagg "De Poort" op 12 oktober een voorlichtingsavond.

Drs. W. den Hengst, dr. J. van der Wal en drs. A. Th. Hegger, respectievelijk voorzitter, directeur en medewerker van De Poort, hopen te spreken over: De achtergronden van de ontstaansgeschiedenis, de plaats en de taak, en de geboden hulp door Gliagg "De Poort".
De bijeenkomst, die om 19.30 uur begint, wordt gehouden in de christelijke gereformeerde kerk, Thorbeckegracht 37 te Zwolle.
De Poort start 1 augustus een dependance in Zwolle in de directe omgeving van het station. Aanmeldingen voor Zwolle lopen voorlopig nog via het bureau te Amersfoort.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 7 juli 1989

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Voorlichting door Gliagg

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 7 juli 1989

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken