Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Koken in de wok

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Koken in de wok

3 minuten leestijd Arcering uitzetten

Weer zo'n kookboek dat al je het doorbladert je het water in de mond doet lopen. Caponatina, tuinbonen granadina, cranachan... Ofte wel Italiaanse auberginepaté, tuinbonen met tomatensaus en geroosterde havermout met honing en frambozen. Hoe zou dat smaken? Echter, als het woordje "praktijk" in m'n gedachten opdoemt, haak ik weer eens af. Of ik ga op mijn manier te werk.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 25 augustus 1989

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Koken in de wok

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 25 augustus 1989

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's