Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Koken in de wok
Weer zo'n kookboek dat al je het doorbladert je het water in de mond doet lopen. Caponatina, tuinbonen granadina, cranachan... Ofte wel Italiaanse auberginepaté, tuinbonen met tomatensaus en geroosterde havermout met honing en frambozen. Hoe zou dat smaken? Echter, als het woordje "praktijk" in m'n gedachten opdoemt, haak ik weer eens af. Of ik ga op mijn manier te werk.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van vrijdag 25 augustus 1989
Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 25 augustus 1989
Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's