Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Larousse van de gastronomie in het Nederlands

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Larousse van de gastronomie in het Nederlands

3 minuten leestijd Arcering uitzetten

Cas Spijkers, chef-kok van restaurant De Swaen in Oisterwijk, nam gisteren het eerste exemplaar van de Nederlandse editie van de "Grote Larousse voor de gastronomie" in ontvangst. Hiermee is dit beroemde, van oorsprong Franse, naslagwerk ook voor het Nederlandse publiek toegankelijk.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 22 september 1989

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

Larousse van de gastronomie in het Nederlands

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 22 september 1989

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's