Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Kwaliteit rundergehakt laat te wensen over

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Kwaliteit rundergehakt laat te wensen over

Hoogstraat 17, Veenendaal Op grote schaal varkensvlees verwerkt

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

DEN HAAG - De kwaliteit van veel rundergehakt in ons land laat te wensen over. Op grote schaal wordt er varkensvlees in verwerkt en is het vlees vaak te zenig en onfris. Bovendien bevat 3 procent van het door de Consumentenbond onderzochte gehakt groeihormonen die in de EG verboden zijn.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 februari 1990

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Kwaliteit rundergehakt laat te wensen over

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 februari 1990

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's