Bekijk het origineel

Fiat Tempra

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Fiat Tempra

1 minuut leestijd

Fiat brengt deze maand in Italiƫ de nieuwe Tempra op de markt. In feite is het een Tipo met klassieke kofferbak, maar Fiat heeft er zoveel werk van gemaakt dat de auto een geheel eigen gezicht heeft gekregen. Niet alleen de achterkant, maar ook de neus en de flanken zijn anders, waardoor de auto een harmonieus geheel is geworden. In feite is alleen aan het interieur te zien dat de auto uit dezelfde bouwstenen als de Tipo is opgebouwd; dashboard en stoelen zijn vrijwel identiek aan die van de Tipo.

Net als de Tipo zal de nieuwe Tempra in een groot aantal uitvoeringen leverbaar worden. Ook komen er diverse motoren, waaronder diesels en turbodiesels. De wagen krijgt standaard een vijfversnellingsbak, maar er zal ook een automatische versnellingsbak leverbaar worden. En wel een CVT, ofwel continu variabele transmissie, zoals die door Van Doorne's Transmissie is ontwikkeld. In Nederland zal de Tempra tegen september leverbaar worden. Fiat Tempra: een harmonieus geheel.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 maart 1990

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Fiat Tempra

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 maart 1990

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken