Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Groenten
Er lijkt geen einde te komen aan de stroom kookboeken. Willen mensen dan echt nóg beter, lekkerder (en ingewikkelder) koken? Als je het nieuwe kookboek "Variaties met groenten" van Zomer en Keuning moet geloven, bevat dat „de heerlijkste gerechten". De gerechten zien er op de schitterende kleurenfoto's ook heel aantrekkelijk uit. Om te eten tenminste. Het klaarmaken vereist de nodige ingrediënten en kookkunsten.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van vrijdag 20 juli 1990
Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 20 juli 1990
Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's