Bekijk het origineel

Herensoep

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Herensoep

1 minuut leestijd

500 g sperziebonen; 250 g eschilde bintjes; 1 potje runderouillon met vlees; citroensap; room; nootmuskaat.

Haal de bonen af, snijd de aardappelen in dunne plakjes, kook oeide 15-20 minuten in de bouillon, die u tot ¥4 liter hebt aangelengd met water. Het vlees uit de bouillon zet u koel. Schep na 10 minuten een paar boontjes uit de pan. Leg ze bij het vlees uit de bouillon. Pureer de gare groente in een elektrisch molentje of een mengbeker. Doe de puree terug in de bouillon, zeef de soep en leng zo nodig aan met nog wat water. Bewaar vlees en soep apart in de koelkast of warm de soep meteen al roerend door met de in stukjes gesneden boontjes en het vlees. Breng de warme soep op smaak met wat citroensap en geef er aan tafel room en nootmuskaat bij.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 12 oktober 1990

Reformatorisch Dagblad | 30 Pagina's

Herensoep

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 12 oktober 1990

Reformatorisch Dagblad | 30 Pagina's

PDF Bekijken