Bekijk het origineel

Ford ontwerpt mobiel kantoor

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Ford ontwerpt mobiel kantoor

1 minuut leestijd

De ontwerpafdeling van Ford heeft een Ford Scorpio ingericlit als mobiel kantoor. Aan boord van deze wagen bevindt zich alle apparatuur die nodig is om de meest uiteenlopende kantoorwerkzaamheden te verrichten. Er staan in de auto bij voorbeeld een computer, een printer, twee telefoons en een faxapparaat, dat ook als fotokopieerapparaat dienst kan doen. De meeste apparatuur is in de auto centraal gemonteerd: in de middenarmsteun of op de middentunnel. De computer is in de rugleuning van een van de voorstoelen ingebouwd. Het is een draagbare pc, die ook gemakkelijk uit dé auto kan worden gehaald om thuis of op de hotelkamer verder gebruikt te worden. Ook het faxapparaat en de telefoon kunnen gemakkelijk uit de auto meegenomen worden. In de auto is de apparatuur op de accu van de auto aangesloten, maar de apparaten hebben ook een eigen stroomvoorziening, dank zij een set ingebouwde nikkel-cadmium accu's.

Ford wil de komende maanden nagaan of er bij het bedrijfsleven belangstelling voor deze uitvoering bestaat.

Als dat inderdaad het geval is, wil Ford een speciale afdeling oprichten waar op bescheiden schaal Scorpio's kunnen worden omgebouwd tot mobiele kantoren.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 november 1990

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Ford ontwerpt mobiel kantoor

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 november 1990

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken