Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Kruiden van soep tot sorbet

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Kruiden van soep tot sorbet

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

Wie kruiden zegt, denkt hoogstens aan een kopje thee. Veel mensen weten er niet zo goed weg mee. Kruiden zijn echter juist in heel veel soepen, gerechten, toetjes en dranken gemakkelijk te verwerken. Van soep tot sorbet kunnen ze gebruikt worden. In deze tijd van het jaar, de maanden september en oktober, wordt de kruidenoogst weer binnen gehaald. Verse kruiden zijn momenteel in de winkels te koop of misschien heeft u ze zelf wel in eigen tuin of op de vensterbank.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 september 1992

Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's

Kruiden van soep tot sorbet

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 september 1992

Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's