Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Tijd voor de kruidenoogst
Wortels, blaadjes, bloemen en bloesem als smaakmakers
Kruiden worden wel „de poëzie van ons voedsel" genoemd. Jammer dat we niet zo veel gevoel voor poëzie meer hebben. Vroeger werd er veel gebruik gemaakt van kruiden en specerijen. Nu grijpen we al snel naar de zout- en peperpot ais we ons eten smakeloos vinden. En als we andere kruiden gebruiken, komen ook die meestal uit een busje. Helaas, want het zelf telen van kruiden is heel eenvoudig, veelzijdig, leuk en gezond.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van vrijdag 18 september 1992
Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 september 1992
Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's