Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Tijd voor de kruidenoogst

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Tijd voor de kruidenoogst

Wortels, blaadjes, bloemen en bloesem als smaakmakers

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

Kruiden worden wel „de poëzie van ons voedsel" genoemd. Jammer dat we niet zo veel gevoel voor poëzie meer hebben. Vroeger werd er veel gebruik gemaakt van kruiden en specerijen. Nu grijpen we al snel naar de zout- en peperpot ais we ons eten smakeloos vinden. En als we andere kruiden gebruiken, komen ook die meestal uit een busje. Helaas, want het zelf telen van kruiden is heel eenvoudig, veelzijdig, leuk en gezond.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 september 1992

Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's

Tijd voor de kruidenoogst

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 september 1992

Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's