Bekijk het origineel

PRIJSTOPPERS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

PRIJSTOPPERS

Friki twee verse kippen

2 minuten leestijd

• TWELLO (RD) - Een 18-jarige bromfietser kwam zaterdag bij een aanrijding om het leven. M. J. Vermaat uit Leuvenheim werd bij het oversteken van een kruising met zijn auto in de flank aangereden door een 26-jarige automobilist uit Zutphen. Het slachtoffer overleed ter plaatse, aldus een woordvoerder van de poUtie Twello vanochtend.

De Hoop haakt met de uitbreiding aan bij de plannen van staatssecretaris Simons om 1200 extra bedden vrij te maken voor de behandeling van verslaafden. Volgens de voorzitter komen deze plannen als geroepenen. Hogeweg: ,J)e nood onder verslaafden is heel groot. Mensen smeken ons om hulp en onze wachtlijst loopt soms op tot ruim tachtig personen". Op dit moment heeft De Hoop nog 54 plaatsen. Op korte tennijn zal het centrum bij WVC 40 extra bedden aanvragen.

Niet alleen in Nederland is de nood onder de verslaafden groot. Volgens de voorzitter van De Hoop is het probleem op Curagao nog vele malen groter. ,J^u de tijd rijp lijkt te zijn om ook daar een opvangcentrum te beginnen, mogen we niet aan de kant blijven staan", betoogde Hogeweg. Ca. 1.700 gram op schaal 13,98

(Slêqëmari)Hartigp WOrsteil
3 Soorten, per stuk 250 gram 4,99

Bereich Bernkastel QBA
Witte wijn rjrrPRFlÉSl 4,99

Caivé pindakaas
Pot 350 gram, plus 15% gratis 2,49 9.98 3.98 3.38 1.98 1.78

Mueslibollen
Zak 4 stuks 2,14

f,v3ïii.c>v Perfekt )5>>^ keukenpapier 1 ^Q
f%V «lÖN^? Pak 2 rollen 2,17 ItH'O c V?\^\^ê^t'''C^* Aanbiedingen gelden t/m zaterdag 22 mei.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 17 mei 1993

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PRIJSTOPPERS

Bekijk de hele uitgave van maandag 17 mei 1993

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken